hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hogyan lesz a bosszúállóból egyszemélyes mentőosztag?
Batman a háború árnyékában
Hogyan lesz a bosszúállóból egyszemélyes mentőosztag?

Forrás: Intercom

2022. 03. 30.
Természetesen a háború ma mindent felülír. Teljesen érthető, hogy a köpenyes denevéremberre alig vetül figyelem, pedig megérkezett az ismert mítosz legújabb kiadása. Az éjszaka királya, a köpenyes jótevő, a civilben filantróp milliárdos újra köztünk van. Még mindig a köztudat része – ha most nem is vonz magá­ra annyi tekintetet az ismert okok miatt.

Egyébként a köztudat, ha jobban belegondolunk, ma nem más, mint egymást metsző vélekedések, meg az őket becsomagoló médiatermékek tömkelege egy nagyáruház polcain, amire neonbetűkkel írva vagyon: Nyilvánosság.

Traumafeldolgozás jótékonysággal

Innen mindenféle kivihető, látszólag következmények nélkül. Sőt, akár egyszerre többet is felmarkolhatunk a termékekből, s nem csap kezünkre a biztonsági őr…

Batman innen néz le ránk, az egyik polcról. Most egy kissé hátrább lökték, de még így is a nyugati kultúrkör öreg ikonja. Róla húztak le (stílszerűen) nemrég egy újabb bőrt. Azt gondolnánk, van ott elég; de mégsem. A Christopher Nolan-féle filmhármas annyira csúcsra járatta ezt a brandet, annyira mélyre hatolt és körüljárt, hogy mostanra nehéz újat mondani a témában.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!