hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Senki: az elszabaduló kisember sztorija
Amikor Ványa bácsiból terminátor lesz
Senki: az elszabaduló kisember sztorija

Forrás: UIP-Dunafilm

2021. 07. 14.
Az „elszabaduló, közveszélyes kisember” posztmodern világunk egyik alaptörténete lett. A legújabb ilyen film, a Senki filozófikusan (elidegenedés) indít, majd átmegy néhol paródiába hajló feszültséglevezetésbe. Mindkét elem része a közérzetnek, mely a nyugati világ lakosát mostanában mardossa.

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

Az átlagember drámája azért számíthat a rokonszenvünkre. Több oka van ennek. Mert kisemberek vagyunk mindannyian, és nem marvelista szuperek. Mert ők megcsinálják, amit mi nem: birokra kelnek a gonosszal, amikor teli lesz a hócipőjük. És az sem érdekli őket, hogy izomzatuk satnya, s válluk kissé silány (Karinthy: Lógok a szeren), jogos igazságuk lendíti őket előre a kizökkent nagy igazságok helyreállítása felé. Így valljuk be: ki ne jelölné Nemecseket az ismerősének?

Az eddig többnyire komikusként ismert Bob Odenkirk ebben a filmben is családapát alakít, mint az igencsak jól sikerült Kisasszonyokban, de persze itt övé a főszerep.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!