hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Feltépett sebek: Diana emléke körül nem csitulnak a hullámok
Egy ingatag házasság sajtóvisszhangja
Feltépett sebek: Diana emléke körül nem csitulnak a hullámok

Fotó: AP / Martin Cleaver

2021. 01. 07.
Bő huszonöt évvel ezelőtt került sor a többek által „generációnk interjúja”-ként aposztrofált beszélgetésre a BBC riportere és Diana hercegnő között, melyet világszerte 23 millióan követtek élőben. A kendőzetlen interjú végleg eldöntötte a hercegi pár labilis házasságának sorsát.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A trónörökös Károly herceg felesége számos, addig csak bulvárhírként kezelt információt erősített meg a Panorama-interjúban, kiteregetve házasságuk szennyesét, megadva ezzel a kegyelemdöfést a királyi családdal való kapcsolatának – egy évvel később el is váltak férjével. Az interjú körüli homályos részletek azonban negyed évszázaddal később is foglalkoztatják és felkavarják a közvéleményt.

Kényszerrivaldafény

A Time szerint Diana újradefiniálta a „híresség” fogalmát, elsőként egyesítve a királyi család titokzatosságát a hollywoodi rivaldafénnyel. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!