hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Pénzen igenis lehet boldogságot venni!
…De csak, ha másnak adjuk ajándékba, amit vettünk
Pénzen igenis lehet boldogságot venni!

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 12. 09.
A december sokak számára az ajándékozás idõszaka. Ilyenkor jobban odafigyelünk szeretteinkre, gyakrabban nyújtunk segítséget ismerõseinknek, és szívesebben adakozunk „a jó cél” érdekében. Dr. Bohács Krisztina (PhD) intelligen­ciakutatót, a Gem Tanulási Központ szakmai vezetõjét arról kérdeztük, milyen hatással van az ajándékozás, a nagylelkûség az emberi agyra.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Mit tesz velünk az ajándékozás?

– Pénzen igenis lehet boldogságot venni – de csak akkor, ha másnak adjuk, amit vettünk! Az emberi aggyal foglalkozó kutatások egyértelműen jelzik, ez a furcsa „csavar” kell ahhoz, hogy tartósabban boldogok lehessünk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!