hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Európából hiányzik az ambíció” - Beszélgetés Csanády Istvánnal, a Shapr3D alapítójával
Villámsikersztorik 3. rész
„Európából hiányzik az ambíció” - Beszélgetés  Csanády Istvánnal,  a Shapr3D alapítójával

Forrás: Shapr3D

2020. 09. 09.
„Abba kellene hagyni a külső tényezők hibáztatását, amikor valami nem sikerül. Ez a mentalitás egészségtelen és szöges ellentétben áll a vállalkozói szemlélettel, ahol, ha valami nem sikerül, akkor azt nézzük, hogy min kell nekem változtatni” – mondja Csanády István, a Shapr3D alapítója, aki szerint Budapest nem startup város, pedig lehetne.

Hogy mutatná be a Shapr3D alkalmazását annak, aki nem ismeri és nem ért a CAD-design szoftverekhez?

– A Shapr3D egy 3D-tervező szoftver, amivel olyan modelleket tervezhetünk 3D-ben, amiket később le lehet gyártani különböző technikákkal, például CNC-vel, fröccsöntéssel vagy 3D-nyomtatással. A termékünk nagyságrendekkel leegyszerűsítette a 3D-tervezés folyamatát, jelenleg iPad Pro-n elérhető, de hamarosan Mac, illetve Windows termékeink is érkeznek.

Honnan jött az ötlet? 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!