hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az istentelenség épülő birodalma
Antikrisztusi trendek, amikre figyelnünk kell 2024-ben – 2. rész
Az istentelenség épülő birodalma

A mesterséges intelligencia alapú megfigyelőrendszerek a hatékonyság ígéretével kecsegtetnek, ám a totális kontroll eszköztárát dolgozzák ki. (Fotó: Shutterstock / PuzzlePix )

2023. 11. 29.
A 20. század eleje óta tart a nyugati társadalmak szándékos és gyökeres átalakítása. A folyamat egyre nyíltabban vállalt célja: Jézus Krisztus kiszorítása a társadalmakból és az emberek elméjéből. Ez a folyamat bibliai nyelvezettel nem más, mint az Antikrisztus világának kiépítése, ami a következő évben is nagy erővel halad majd előre.

A történelem alakulásának keresztény szemszögből való vizsgálata és a próféciák tanulmányozása során újra és újra feltűnik egy rejtélybe és sötétségbe burkolódzó alak: a bűn és törvénytelenség embere; a Jelenésekben megjelenő, tengerből feljövő fenevad. Egyre nyilvánvalóbb, hogy már nemcsak szemlélői, hanem aktív részesei vagyunk a kozmikus méretű narratívának: a Biblia által előre jelzett utolsó napokban élünk. Mielőtt azonban eljönne az Isten által kijelölt végkifejlet, a gonoszság rendszere fog kiépülni.

CSAK EGYÜTT TUDJUK FOLYTATNI! Az elmúlt évben a Hetek minden korábbinál élesebben állt ki az igazság mellett: legyen szó a keresztény értékek védelméről, vagy az Izrael melletti kiállásról. Fizessen elő Ön is, hogy jövőre is folytatni tudjuk ezt a munkát: hetek.hu/elofizetes

1917: a törvénytelenség forradalma

A törvénytelenség titkos bűne a Biblia szerint végigkíséri az emberiség történelmét; ezt a lázadó folyamatot Babilon testesítette meg, melynek rejtélye évezredek óta küzd Jeruzsálem igazságával szemben. Viszont a Szentírás nem véletlenül beszél titokról: egészen a 20. századig az antikrisztusi szellem inkább a felszín alatt munkálkodott. Ebben hozott óriási fordulatot a bolsevik forradalom, amelynek következtében a kiépülő Szovjetunió vállalta föl elsőként hatalmi szinten Krisztus megtagadását.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!