hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Nemtelen támadás
Kedves Olvasó!

2021. 02. 18.
Egy pozitívum volt a Facebook kedd reggeli tiltásában, végre egyértelműen világossá vált, hogy a közösségi techóriás nemcsak az Egyesült Államokban, de Magyarországon is kész magasabb szintre emelni ideológiai gondolatrendőrségét. A Hetek előző természetes házasságot népszerűsítő lapszámának értékesítését ugyanis a Facebook azzal utasította el, hogy az szerintük „nemiségre utal”. Az állandó hivatkozási alapjukat jelentő szabályzatuk vonatkozó pontja azonban burkolt szexuális ábrázolást takar, amit a fiatal pár esküvői fotóját megjelenítő borítónk közel sem merít ki. 

A tiltáson nem lepődtünk meg, a Hetek újságírói rendre szembesülnek azzal, hogy világnézeti tartalmainkat egyre nagyobb ellenszélben tudjuk csak eljuttatni olvasóinkhoz, követőinkhez. Egyszerű az ok: a társadalmi életet, médiát, hirdetési piacot, politikai kampányokat monopolizáló óriáscégek számára egyre inkább vállalhatatlan a zsidó–keresztény kinyilatkoztatás és az annak alapjául szolgáló bibliai értékrend. Szűkül a mozgástér, sűrűsödnek a tiltások, világosak a frontvonalak. 

Kép: Shutterstock / PuzzlePix / Hetek
Kép: Shutterstock / PuzzlePix / Hetek

Ennek a trendnek egy nagy tanulsága van: egységben van az erőnk. Közösségként, megőrizve bátorságunkat és mozgalmi aktivitásunkat igenis hatékonyan tudjuk képviselni és őrizni értékeinket és biztosítani gyermekeink számára a boldog jövőt jelentő erős identitást. Tiltásunk hírével több magyar médium is foglalkozott, a természetes házasság mellett kiálló Facebook-keretünket ezrek tették ki profilképükre. 
A Facebook húzása visszájára sült el, több százezer emberhez jutottunk el üzenetünkkel. 

A Hetek sosem egyetlen szerkesztőség néhány véleményvezéréből állt, hanem egy olyan elkötelezett olvasótáborból, akik készek minden időben áldozatot hozni azért, hogy családjukat, közösségüket és nemzetüket is sikeressé tegyék. Bátran mondjuk ki az igazságot, mert meglesz az eredménye!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!