hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Természetesen jó
Kedves Olvasó!

2021. 02. 11.
„A házasság az Isten által adott első emberi intézmény, ennek megújítása a társadalmak működőképességének előfeltétele, tagadása és tiltása pedig maga a kollektív öngyilkosság” – mondja a házasság hete alkalmából lapunknak adott interjúban Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője. Bár nagyon sok aggasztó folyamat zajlik, amelyek rontják a sikeres családalapítás és -fenntartás esélyeit, még van esély a helyreállásra – állítja a lelkész.

Ehhez a remélt fordulathoz azonban „nemcsak Istenhez kell visszatérni, hanem az élet természetes rendjéhez is”. A főáramú média azt sugallja, hogy a természetes, egy férfiból és egy nőből álló családmodell felett eljárt az idő, az ilyen házasság korlátokat, sőt rabságot is jelent a benne részt vevők számára. Ezért a „progresszív gondolkodás” alternatívákat ajánl: nyitott házasságot, egynemű, „szivárványcsaládokat”, amelyek adott esetben ki is bővülhetnek további – tetszőleges nemű – partnerekkel.

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix
(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

A természetellenességet elfogadtatni akaró propaganda nyelvet és a fogalmakat is el akarja foglalni. Szinte minden napra jut valamilyen abszurd ideológiai szóalkotás – mostanság épp az anyatej helyett vezetnék be a gendersemleges „emberi tej” fogalmát.

Ahogy mondani szokás: innen szép nyerni, hogy a jövőben is lehessen olyan szívhez szóló történeteket olvasni, mint amelyekről a több mint fél évszázada házas interjúalanyaink mesélnek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!