hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Kedves Olvasó!

2020. 12. 22.
Küzdelmes esztendőn vagyunk túl, sokat kivett az emberekből a 2020-as év minden kihívása, nehézsége. Így, december végén viszont van egy kis időnk arra, hogy kikapcsoljunk, megpihenjünk és feltöltődjünk szeretteink társaságában. 

A Hetek most ezzel a külön lapszámmal kíván kedveskedni, ami az előfizetőinek ajándék, az olvasóinak meglepetés. Habár a legtöbb hetilap már publikálta utolsó idei kiadványait, a most kézben tartott karácsony előtti extra számunkkal egy könnyedebb, inspirálóbb és felemelőbb témákkal teli olvasnivalót kívánunk nyújtani Önöknek. 

A 2020-as év válságai várhatóan jövőre sem szűnnek meg: az erősödő digitális cenzúra, a birodalomépítési tervek és a hagyományos nemzeti értékrend megváltoztatására irányuló törekvések 2021-ben 
és utána még élesebbé válhatnak. 

Mindezek ellenére azonban bátran és reménységgel tekintünk a jövőre. 

Hálásak vagyunk egész éves bizalmukért és támogatásukért, kívánjuk, hogy a következő napok békében és egészségben teljenek el! 

Áldott ünnepeket kívánunk!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!