hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Katonai programként kezelték a Covid-járványt
Covid-háború
Katonai programként kezelték a Covid-járványt

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 12. 14.
Az amerikai kormány nemzetbiztonsági kérdésként kezelte a Covid-járvány okozta közegészségügyi válságot. A militarizált pandémiás válaszok azonban kihívást jelentenek a demokrácia számára, mert megkerülik az elszámoltathatóság kérdését.

Az mRNS-technológia ugyan Nobel-díjat kapott, az erre épülő Covid-vakcinák és azok gyártói azonban nem zárnak jó évet. Több tanulmány igazolni látszik a biztonságos használatukkal kapcsolatban régóta keringő kételyeket.

CSAK EGYÜTT TUDJUK FOLYTATNI! Az elmúlt évben a Hetek minden korábbinál élesebben állt ki az igazság mellett: legyen szó a keresztény értékek védelméről, vagy az Izrael melletti kiállásról. Fizessen elő Ön is, hogy jövőre is folytatni tudjuk ezt a munkát: hetek.hu/elofizetes

Talán az egyik legnagyobb hord­erejű tanulmányra a Telegraph hívta fel december 6-án a figyelmet.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!