hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Instagramon közvetítették a nyaralást, tragédia lett a vége
Ki gyilkolta meg Gabby Petitót?
Instagramon közvetítették a nyaralást, tragédia lett a vége

Sokan ismeretlenül is osztozttak a Petito család gyászában. (Fotó: AP / Eduardo Munoz Alvarez)

2021. 09. 30.
A 22 éves Gabby Petitónak még augusztus végén veszett nyoma, amikor vőlegényével kirándultak. Az utazás alatt megosztott instagram-képek idilli állapotot festettek le. Miután azonban a Petito család bejelentette a lány eltűnését, a hatóságok rátaláltak Gabby holttestének maradványaira. A vőlegény ellen szövetségi elfogatóparancsot adtak ki.

A helyi és a szövetségi hatóságok a Wyoming államban található Bri­dger-Teton Nemzeti Erdőben kutattak Gabby Petito nyomai után, ahol megtalálták a holttestet. A fiatal lány maradványainak végleges azonosítása szeptember 21-én fejeződött be, mely kimutatta, hogy valóban a lány testének maradványaira bukkantak a nyomozók. A tragikus fejlemények mélyen megrendítették nemcsak a Petito családot, de az eseményeket nyomon követő tömegeket is.

A vőlegény, Brian Laundrie családjának elmondása szerint a férfit szeptember 14-e óta nem látták. Miközben ügyvédjük nyilatkozatot adott ki, miszerint a család „ebben a helyzetben a háttérben szeretne maradni, és nem kíván további megjegyzéseket fűzni az esethez”, Briannel szemben szövetségi elfogatóparancsot adtak ki.

Az előzmények

A jegyespár, Petito és Laundrie még júniusban indult kirándulásra. Azt tervezték, hogy Gabby Petito fehér Fordjával utaznak majd át a nyugati partra, hogy ellátogassanak az ott található állami és nemzeti parkokba. A négy hónaposra tervezett utat végig közvetítették volna az Instagramon, sőt egy honlapot is létrehoztak erre célra, de ez üres maradt. A közösségi oldalra kikerült fotók tökéletes idillt és boldogságot sugároznak a párról.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!