hetilap

Hetek hetilap vásárlás
(18+) Levágott testrészek és durva hormonkezelés: itt tart a transzgender őrület
Progresszív ideológiák mentén szabnák újra a társadalmat
(18+) Levágott testrészek és durva hormonkezelés: itt tart a transzgender őrület

Egy nőimitátor mond érzékenyítő mesét kisgyerekeknek Alabamában.(Fotó: AP / Dan Anderson)

2021. 06. 03.
„Ha egy marslakó leszállna a földre, és az internetről szeretné megtudni, hogy mi az a szexualitás, nem biztos, hogy rájönne, hogy mi ezen keresztül adjuk tovább az életet a gyermekeinknek” – hangzott el a Családtudományi Szövetség rendezvényén, ahol a szakemberek a nyugati világot sújtó demográfiai krízist az öncélú szexualitással, a párkapcsolati kultúra válságával hozták összefüggésbe.

Bár sokaknál kiverték a biztosítékot, mégis egyre elfogadottabbá válnak az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) iskolai szexuális oktatásról szóló, 2010-ben kiadott európai ajánlásai. A hírhedtté vált alapelvek a gyerekek mondvacsinált „szexuális jogaira” hivatkozva már 0–4 éves korban megtanítanák az önkielégítést, és hangsúlyozzák a bölcsődéskorúak „nemi identitás felfedezéséhez való jogát”. Az óvodában megismertetnék a kicsiket a különböző családfogalmakkal és a homoszexuális kapcsolatok mibenlétével, 9–12 éves korban pedig a nemi orientációról és az első szexuális élmények megszerzéséről szólna a fejtágítás.

Részben erre épültek rá az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Átfogó Szexuális Nevelés címen kiadott 2018-as irányelvei, melyeket az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) is támogat. Ezek szerint az 5 éves gyermekeknek már tisztában kell lenniük a gender fogalmával, azaz a biológiai és társadalmi nem közti különbséggel. A 9–12 évesek tudását a pornográfiára, valamint a szabadon választható szexuális orientációra és nemi identitásra vonatkozó ismeretekkel bővítenék, hogy mindezek után gond nélkül elfogadtathassák a 12–15 évesekkel a szülői hozzájárulás nélküli abortuszt is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hetek (@hetek.hu)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!