hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Én nem változtam" Toroczkai László zsidókról, cigányokról és a Fideszről
Interjú a Mi Hazánk elnökével
"Én nem változtam" Toroczkai László zsidókról, cigányokról és a Fideszről

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

2022. 05. 12.
Az antiszemita, rasszista akciókat a saját soraikon belül is el fogják utasítani, de a tabukat nem fogják kerülni – nyilatkozta a Heteknek Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Legerősebb ellenzéki pártként nem politikai performanszokra, hanem minőségi vitákra készülnek a Tisztelt Házban.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Beszélgetett már Gyurcsány Ferenccel? A parlamenti padsorban három hely van önök között, középen Jakab Péterrel…

– Nem beszéltünk még. Azért a Fidesznek nem kell a szomszédba menni egy kis aljasságért: láttam, hogy Orbán Viktor is nagyon jól szórakozott az ülésrenden. Ők döntötték el, hogy így legyen, és nem is hajlandóak változtatni rajta. Beszólogatások amúgy már most is voltak, nagyon remélem, hogy verekedés nem lesz. Legalábbis mi nem akarunk részt venni a cirkuszokban, az Országházat a nemzet templomának tekintjük. Minőségi vitákat szeretnénk, nem anyázást. Polgármesterként is az volt a tapasztalatom, hogy a magyarok alapvetően nem botrányokat igényelnek – akkor sem, ha ez növeli egy-egy médium olvasottságát –, és olyanok kezébe szeretik adni a vezetést akár települési szinten, akár országos szinten, akiktől nyugodt építkezést remélhetnek. Ásotthalmon – ahol háromszor választottak meg polgármesternek – azt mondják, hogy van három-négy Toroczkai-arc és nekik az építő tetszik a legjobban.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!