Toroczkai: április 3-a után előfordulhat az a "szörnyűség", hogy idegen állampolgár lehet Magyarország miniszterelnöke
Nagygyűlést tartott a Mi Hazánk Mozgalom
Toroczkai: április 3-a után előfordulhat az a "szörnyűség", hogy idegen állampolgár lehet Magyarország miniszterelnöke

Forrás: Facebook/Dúró Dóra

2022. 03. 15.
A Mi Hazánk elnöke szerint Magyarország talpra állítása csak a kormányzásuk, illetve a Virradat elnevezésű programjuk végrehajtása révén lehetséges.

Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom március 15-i ünnepi megemlékezésén kedden Budapesten közölte: ezt a programot ugyanis nem a "belpesti, lipótvárosi antimagyar értelmiség", nem "Ron Werber és Finkelstein", hanem a traktorból kiszálló gazda, a katedráról oktató tanár, vagyis a magyar emberek javaslata alapján fogalmazták meg.

A Virradat program az egyetlen kivezető út a válságból, mert sem a Fidesz, sem a balliberális tömb nem akar szembemenni az egypólusú globalista világrenddel, csak a Mi Hazánk - tette hozzá a politikus.

"Az emberiség ellen bevetett biofegyver"

A Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Múzeum utcában felállított színpadon megtartott ünnepségen Toroczkai László úgy vélekedett: "az emberiség ellen bevetett biofegyver", vagyis a koronavírus-világjárvány és az Ukrajnában, a szomszédságban dúló háború nyomán olyan időket élnek át a magyarok és az európaiak, amely néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt.

Eközben pedig - folytatta - a közelgő országgyűlési választáson két olyan tömb verseng a hatalomért, amelyek vezetői semmit nem tesznek a magyarság érdekében és a globalista gazdasági érdekeket szolgálják.

Közöttük csupán annyi a különbség, hogy a Fidesz ezt próbálja a kommunikációjával elfedni, miközben a balliberális tömb ezt leplezetlenül teszi

- fűzte hozzá.

Kettős kommunikációval vádolja Orbánt

Szerinte erre jó példa, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azt "hazudta" a magyar embereknek, hogy Magyarországon keresztül nem szállítanak fegyvereket a konfliktuszónába. Közben kiderült, hogy "a globalisták fegyverei" Magyarországról, magyar felségjelzésű repülőkön jutnak el Ukrajnába - mondta.

Ugyanakkor a Fidesz is megszavazta az Európai Parlamentben, hogy az uniós tagállamok 2027-ig függetlenednek az olcsó orosz gáztól és olajtól, miközben a magyar embereknek ennek az ellenkezőjét állította - sorolta.

Más államnak is hűséget fogadott Márki-Zay?

Márki-Zay Péter ellenzéki kormányfőjelöltre célozva azt mondta: április 3-a után előfordulhat az a "szörnyűség", hogy idegen állampolgár, tehát egy olyan ember lehet Magyarország miniszterelnöke, aki más államnak is hűséget fogadott.

Szerinte ha ez megtörténik, a magyar hazafiaknak újra "a barikádra" kell menniük,

de akkor sincs más választásuk, ha minden ugyanúgy megy tovább, mint az elmúlt évtizedben a Fidesz kormányzása alatt.

Vagyis ebben a helyzetben az egyetlen kiutat a Mi Hazánk kormányzása jelenti - mondta Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje.

"Két férfi és egy kutya az nem család"

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese úgy vélekedett: az elmúlt időszakban "veszélybe került a szabadságunk, a függetlenségünk", mert a világjárvány következtében a második világháború óta példátlan korlátozásokat vezettek be, miközben a gazdagok még gazdagabbá, az egyszerű emberek pedig vesztessé váltak.

A WHO (az Egészségügyi Világszervezet) világkormányként viselkedik, a Fidesz és a balliberális tömb pedig egyaránt a vakcinagyártók oldalára állt

- mondta.

A továbbiakban azt hangoztatta, hogy az orosz-ukrán konfliktus valójában Oroszország és az Egyesült Államok háborúja, amelynek az árát nem fizethetik meg a magyarok, illetve

a kárpátaljai magyarok nem válhatnak egy őket elnyomó rendszer "golyófogójává".

A Mi Hazánk elutasítja, hogy amerikai NATO-katonák szolgáljanak Magyarországon. Szintén elutasítják Ukrajna európai uniós tagságát, a migránsok betelepítését és "az iskolák ajtaján kopogtató LMBTQ-lobbi" tevékenységét.

Ez utóbbival kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy

"a családban az anya nő, az apa férfi, két férfi és egy kutya nem család".

Végül felszólította hallgatóságát, hogy az idegen érdekek képviselői helyett április 3-án szavazzanak a Mi Hazánkra.

Az ünnepségen hagyományőrzők vaktölténnyel három lövést is leadtak egy korabeli ágyúból.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!