hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ősz húrja zsong - E heti köszöntő
Ősz húrja zsong - E heti köszöntő

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 07. 14.
A csudát – vágja rá a kedves olvasó hirtelen, és mondhatja is ezt teljes joggal, hiszen éppen ég a napmelegtől a kopár szik sarja, a nyári hőségben a Balaton vagy épp valamely tenger partján fekvőket vajmi kevéssé érdekli és érinti mindaz, amit az őszről vagy akár a télről írogatnak a sajtóban.

Pedig kellene, hogy érdekelje – pihenés ide vagy oda –, hiszen nem árt felkészülni még a maradék kis békeidőben arra, ami szeptembertől ránk vár. 

Nem kell mindjárt kataklizmára gondolni, viszont aggodalomra ad okot, hogy a forint árfolyamát nem igazán hatják meg a jegybanki döntések – az rendíthetetlenül dönti a (negatív) rekordokat, miközben a jól megszokott bevásárlás is lassan csaknem a duplájába kerül, mint amit megszokhattunk. 

És ez még mind semmi – mintha csak egy tévés tele­shopot hallgatnánk –, bónuszként most még energiaválsággal is kecsegtet az ősz, miután a nagy európai moralizálásnak és keménykedésnek eredményeképpen úgy tűnik, nem igazán lesz elég gáz felfűteni az otthonokat, vagy ha lesz – az bizony nagyon sokba fog kerülni. 

A kedves Olvasónak viszont mégsem csüggedést vagy sokkterápiát ajánl a Hetek e heti lapszáma, hanem sokkal inkább egy csöppnyi józanságot és némi gondolat­ébresztést, hogy a nyári feltöltődés minden téren hasznára legyen, bármi is vár ránk pár hónap múlva. 

Egy biztos, mi maradunk a hírek frontvonalában – maradjanak Önök is velünk. Együtt sikerülhet.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!