hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elnökválasztás: ki lehet Jakab Péter utódja?
Jobbikosok viadala
Elnökválasztás: ki lehet Jakab Péter utódja?

Fotó: FB / Jobbik

2022. 06. 30.
Jakab Péter június elején mondott le a pártvezetésről, miután a Jobbik új elnöksége nem biztosította számára a többséget a döntéshozatalhoz, vagyis tulajdonképpen kivették a kezéből az irányítást. A pártelnöki pozícióra hárman is bejelentkeztek, de ki lehet a befutó?

Gyöngyösi Márton az egyike azoknak, akik szívesen vezetnék a pártot. Gyöngyösi 2010 és 2019 között volt a Jobbik országgyűlési képviselője, 2019 óta pedig európai parlamenti képviselő. A politikus leginkább anticionista beszédeiről híresült el, de az évek során nagy retorikai pálforduláson ment keresztül.

Forrás: FB / Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton. (Forrás: FB / Gyöngyösi Márton)

2012-es parlamenti felszólalásában még azt mondta:

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!