hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"A hajdúdorogi Petőfi utcában máshogy ítélik meg a politikát"
Interjú Ujhelyi Istvánnal, az MSZP EP-képviselőjével
"A hajdúdorogi Petőfi utcában máshogy ítélik meg a politikát"

Forrás: Hetek

2022. 07. 14.
Tudomásul veszem, hogy ma még nem volt arra kész az MSZP vezetői struktúrája, hogy egy kockázatos, radikális változás menjen végbe a párton belül – mondta Ujhelyi István a Hetek Stúdió vendégeként annak kapcsán, hogy miért lépett vissza az elnökjelöltségtõl. A szocialista EP-képviselõ a választás tanulságai mellett arról is beszélt, hogy milyen sms-eket váltottak fideszes képviselőtársaival.

Ide is magával hozta a fehér kempingszékét. Mindenhová elviszi?

– Stúdióba most hoztam először. Egyébként mindig bent van a kocsimban. Kezd már viseltes lenni, úgyhogy vigyáznom kell vele.

A választások óta használatban van?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!