hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Boldog új évet minden kedves Olvasónknak! 
Kedves Olvasó!

2022. 01. 06.
Nem is indulhatott volna viharosabban a 2022-es év a Hetek számára, rögtön az új év első napjaiban a teljes hazai sajtó a hetilapunkban és online hírportálunkon megjelenő több tartalmunkat is szemlézte, véleményezte.

Bár nyilván más-más megfontolásból és okból tették ezt, figyelmük ettől függetlenül megtisztelő, hiszen ez azt is jelenti, hogy egy olyan kritikus évben, mint az idei, mérvadó, hogy a Hetek miről mit ír, mit jelentet meg. 
Nagy a tétje a 2022-es évnek, az áprilisi magyar választások, majd az azt követő nemzetköziek alapvetően befolyásolhatják nemcsak hazánk, hanem Európa és az egész világ irányát is. Ahogyan a Covid felborította éle­tünk szinte minden területét az elmúlt két évben, úgy az idén asztalra kerülő világnézeti, erkölcsi, értékrendi kérdések talán a következő évtizedeinket határozzák majd meg. 

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix
(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

 

Éppen ezért nem mindegy, milyen megfontolásból, mekkora tájékozottsággal, kire és mire hallgatva hozzuk meg ezeket a fontos döntéseket. 

Olvasóink számára a médiavihar és közéleti káosz közepette is azt tudjuk ígérni, hogy az igazsághoz ragaszkodva, lelkiismeretesen fogunk dolgozni azokért az értékekért, amelyekért lassan már negyed évszázada küzd ez a kivételes szerkesztőség. Reméljük, hogy munkánkat az Önök támogatásával még hosszú ideig folytatni tudjuk. 

Isten áldja Önöket, boldog és sikeres új esztendőt kívánunk!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!