hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"A magyarok jövőjéről Magyarországon döntsenek!"
Interjú Dömötör Csabával
"A magyarok jövőjéről Magyarországon döntsenek!"

Fotó: Vadnai Szabolcs

2022. 01. 20.
Nincs értelme leülni Márki-Zay Péterrel vitázni, nem számolnak a vereséggel és már megszokták azt, hogy külföldről megpróbálnak beavatkozni a magyarországi választásokba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárával, miniszter­helyettesével a Hetek studiójában beszélgettünk.

Lát bármi esélyt arra, hogy Orbán Viktor és Márki-Zay Péter között legyen egy miniszterelnök-jelölti vita? 

– Az esély mindig megvan, de mivel Márki-Zay Péternek nincs politikai szervezeti hátországa, a nyílt egyeztetésekből pedig tudható, hogy a DK-nak lesz a legnagyobb frakciója, ezért valójában egy Gyurcsány Ferenccel folytatott vitának lehetne értelme.

NÉVJEGY

A Corvinus Egyetemen nemzetközi tanulmányok szakon végzett, 2007 és 2014 között tanácsadó asszisztensként dolgozott az Európai Parlamentben a magyar delegáció tagjaként. Később a Mi­niszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkára, majd a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára lett. 2018 óta országgyűlési képviselő.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!