Dömötör Csaba: Az elmúlt évtizedek legsötétebb kampánya zajlik
Dömötör Csaba: Az elmúlt évtizedek legsötétebb kampánya zajlik

Forrás: Facebook/Döbötör Csaba

2021. 04. 07.
A Fidesz országgyűlési képviselője, Dömötör Csaba a Bayer Show április 4-i adásában arról beszélt, hogy „kilóg a lóláb” a kampányból, és baloldali stratégák is elszólják magukat, amiből az derül ki számára, hogy az ellenzék "politikai haszonszerzés céljából" támadja az oltási programot.

„Az egyik főemberük hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogyha aláásod, írja ő, az oltások elleni bizalmat, akkor Orbán Viktornak kell viselni a politikai felelősséget”

– mondta Dömötör.

A fideszes politikus vélhetően Krekó Péter, a Political Capital kutatóintézet igazgatójának nyilatkozatára gondolt, aki azt mondta „Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve”.

Krekó szerint azonban a kormánymédia kiforgatta a szavait, és ő nem buzdította az ellenzéket oltásellenes kampányra. 

A fideszes politikus ezt követően a műsorban azt mondta, hogy a baloldal azóta folyamatosan tolja az oltásellenes kampányt, miközben időről-időre nyitást követelnek, például a harmadik hullám elején.

„Rendszeresen a parlamentben számon kérik a kormányt a halálesetek miatt, és az egész, szerintem, az ő olvasatukban a jövő évi választásra fut ki”

– fogalmazott a képviselő.

Dömötör Csaba ezután „tárgyi bizonyítékokat” mutatott a műsorban, azaz ellenzéki politikusok közösségi médiában közzé tett posztjait, amiben a kínai vakcina ellen kampányoltak, illetve nyitást követeltek.

Ezután elmondta, hogy egy másik baloldali stratéga nemrégiben arról beszélt, hogy célzott kampányt kellene folytatni a járványban elhunytak hozzátartozói felé, Nagy Attila Tibor politikai elemző ugyanis a Pesti TV vitaműsorában arról beszélt, hogy szerinte hogyan kellene az ellenzéknek kihasználnia a koronavírus-áldozatok miatt érzett gyászt.

„Teljesen megdöbbentő módon még azt is kiszámolta, hogy ez mennyi embert jelent. Azt mondja, hogy nagyjából kétszázezer emberről van szó. Célzott kampányt kellene folytatni, mert szerinte a baloldal még nem használta ki kellő módon a halálesetekkel kapcsolatos fájdalmat” – mondta Dömötör.

„Kérdezem, mi az a pont, amikor már azt mondanék ők, hogy kihasználták az ebben rejlő politikai lehetőségeket?”

– teszi fel a kérdést.

Dömötör szerint mindez arra enged következtetni, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya az, ami most zajlik.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!