hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Árhullám
Kedves Olvasó!

2022. 04. 28.
Szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt években velünk volt, hálásak vagyunk a bizalomért, és reméljük, hogy értékorientált tartalmainkkal segítettük az eligazodást, tájékozódást ebben az egyszerűnek és könnyűnek semmiképpen nem mondható korszakban.   

Mint azt tapasztalta, az elmúlt három évben nem emeltünk árat, mert számunkra az a legfontosabb, hogy minél több emberhez eljuthassunk, és tisztában vagyunk azzal, hogy a bérből és fizetésből élő honfitársainknak nagyon nem mindegy, mi mennyibe kerül. Ezért sem szoktuk követni a piaci áremeléseket, inkább „benyeljük” az előállítás rendszeresen emelkedő költségeit – ameddig tudjuk.

Fotó: Hetek
Fotó: Hetek

Most azonban minden erőfeszítésünk ellenére kénytelenek vagyunk megtenni ezt a lépést: jövő héttől emelkedni fog a Hetek ára.

Ennek legfőbb oka az, hogy partnereink az előállítási és terjesztési költségek „megszokott” növelésén túl idén még nagyobb mértékben és többször emeltek árat – nyilvánvalóan kényszerítő piaci körülmények miatt.

A jövő heti áremelés mellett viszont még szeretnénk minden kedves Olvasónknak biztosítani, hogy a régi áron fizethessen elő a Hetekre, jelentős összeget spórolva velünk. Ezért május 31-ig előfizetői akciót indítunk a korábbi áron. Bízunk benne, hogy így tudjuk kompenzálni a kellemetlenséget, és továbbra is Olvasóink között tudhatjuk Önt. Cserébe megígérjük: irreálisan keményen meg fogunk dolgozni a bizalomért!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!