hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Nem kicsit, nagyon
Kedves Olvasó!

2022. 04. 07.
Egészen egyértelmű népítélet született az április 3-ai választáson. Nagyobb, mint az elmúlt 32 évben bármikor. Ítéletet mondott a magyar társadalom az amerikanizált választási kampány felett, a nemzetközi beavatkozási kísérletek felett.

Hillary Clinton intelmei és a hollywoodi sztárok kioktató stílusa felett. Ítéletet mondtak a nyugatról ránk erőltetett LMBTQ-ideológia felett és az Európai Egyesült Államok birodalmi víziója felett.

Ítéletet mondtak az ellenzék azon önfeladása felett, amely a hatalom megszerzése érdekében szemet hunyt a karlendítések, antiszemita bejegyzések, zsidózás felett. A Brüsszelnek és a NATO-nak tett feltétel nélküli hűségeskü felett. Ítéletet mondtak a közösségi média urai felett, akik példátlan módon próbáltak beavatkozni az országgyűlési választásokba azzal, hogy töröltek a Facebookról egy legitim módon működő politikai pártot. Ítéletet mondtak a vidéken élőket agymosott, ostoba embereknek bélyegző kijelentések felett.

Fotó: MTI / Vajda János
(Fotó: MTI / Vajda János)

Talán ez a népítélet már kellően kellemetlen pofont jelent ahhoz, hogy végre kitermeljen egy komoly üzenettel bíró ellenzéket, amely ha első körben leváltani nem is tudja, de még jobb teljesítményre ösztönözni, vagy kellő önmérsékletre sarkallni már képes a kormányt. Magyarország nagy kihívások előtt áll.

A Covid-világjárvány, majd az ukrajnai háború nyomán megváltozott geopolitikai helyzet és világrend embert próbáló feladatot jelent nemcsak a kormány, de a magyar társadalom számára is. A migrációs, energetikai és gazdasági válság nehéz helyzetet teremt, amelyen az sem segít, hogy az Európai Unió politikai furkósbotként alkalmazza Magyarországgal szemben a jogállamisági mechanizmust, belengetve ezzel az uniós pénzek akár teljes megvonását. Az Orbán-kormány történelmi győzelmet aratott a negyedik alkalommal megszerzett kétharmados mandátum aránnyal. Reméljük, jól fognak élni vele

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!