hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Egy ország büszke rátok
Kedves Olvasó!

2021. 06. 24.
A magyar válogatott olyan teljesítményt nyújtott a mostani Európa-bajnokságon, amivel joggal kiérdemelte a futballvilág krémjének tiszteletét. Amit a nemzeti tizenegy a csoportbeli mérkőzésein letett a pályán, az minden várakozást felülmúlt. Megszorongatták az Európa-bajnok Portugáliát, döntetlent játszottak a világbajnok Franciaországgal, majd Münchenben egy végletekig átpolitizált mérkőzésen rákényszerítették a korábbi világbajnok Németországot, hogy mindent egy lapra feltéve vért izzadva harcoljanak a kiesés ellen. Végül sikerült nekik. Az Eb „halálcsoportjában” simán elvérezhettek volna a világ legnagyobb válogatottjai csak azért, mert a magyar válogatott kőkemény védelemmel és bátor támadójátékkal meglepte az egész világot, még Magyarországot is. 

Magyarország nem fél. Sem a futballpályán, sem azon kívül. Sem a liberális véleményterrortól, sem a globalista törekvésektől.

Fotó: MTI/Kovács Tamás
(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Nem ijeszt meg minket egy fényfestéssel kiszínezett stadion, ha kell, trikolórban világít majd a fél ország, hogy megmutassuk: Magyarország egy szuverén, nemzetére büszke, bátor ország, ami sosem adja fel a harcot. 

Ahogyan nem adta fel a válogatott sem, Fiola franciák elleni megindulására, Szalai repülő fejesére és Schäfer elképesztő csattanójára hosszú évekig fogunk még emlékezni. Hacsak nem írják felül majd ezeket még szebb és még emlékezetesebb pillanatok a következő világversenyeken. Merthogy abban most már minden futballszurkoló biztos lehet, hogy nem a müncheni volt a nemzeti csapat utolsó nagy bravúrja. 

Számunkra csak három szín létezik, ha a futballról van szó: a piros, a fehér és a zöld. 

Egy ország büszke rátok. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hetek (@hetek.hu)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!