hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
A törvény az törvény
Kedves Olvasó!

2021. 06. 17.
„Ez itt Európa, tessék integrálódni!” – egy az elmúlt években Nyugat-Európában élő interjúalanyunk elmondása szerint az iskolában, ahol dolgozott ezzel érvelt az osztályfőnök amellett, hogy miért kell részt venniük a diákoknak a szexuális felvilágosító programokon.

Nem akar lemaradni a Hetek legújabb kisfilmjeiről, podcast-adásairól? Iratkozzon fel Youtube csatornánkra itt!

Hogy mi köze a felvilágosításnak az integrációhoz? „Csak” annyi, hogy a többnapos „fejtágítókon” homoszexualitásról szóló filmekkel, előadásokkal, transznemű előadókkal traktálták a gyerekeket. Márpedig a bevándorló, muszlim diákoknak nem tetszett a gondolat, hogy csókolózó fiúkat lássanak a képernyőn. A szülők előtt azonban csak két választási lehetőség állt: vagy hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekük részt vegyen a foglalkozásokon vagy további kérdéseket intézhetnek az osztályfőnökhöz. Végül mindenki végighallgatta a propagandisztikus felvilágosítást. 

Fotó: MTI / Balogh Zoltán
(Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Mindez csak egyetlen példa a sok közül, hogy miért van szükség a gyermekvédelmi törvény szigorítására, és miért kell szabályozni, hogy kik és milyen módon nevelik a gyermekeinket az óvodában és az iskolában. Az erőszakos genderlobbi ugyanis nem a világ sokszínűségével akarja megismertetni a gyerekeket, hanem az elfogadás álcája alatt reklámozza a természetestől eltérő szexuális életmódokat, és még inkább megzavarja azokat, akiknek a nemi identitásuk terén problémáik vannak.

A nemi identitászavar egyébként a jelenleg is érvényben lévő pszichiátriai diagnosztikai rendszerben mentális betegségként szerepel, vagyis mindazok, akik azzal áltatják az ilyen személyeket, hogy a nemváltoztatás a megoldás, súlyosan félrevezetik őket, aminek egy életre szóló visszafordíthatatlan következménye lehet. 

Kétségtelen, hogy azoknak a többsége, akik a most elfogadott törvénymódosítás ellen tüntettek, ezt jóhiszeműen tették. Ez azonban a lényegen nem változtat: a gyermekeink érdemelnek annyit, hogy a maga idejében és a megfelelő módon részesüljenek szexuális felvilágosításban, és ebben a szülők főszerepet játszhassanak.

Ne pedig egy nőimitátor mondja meg nekik, mi is valójában a szerelem.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!