hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Isten óvja a gyermekeinket!
Kedves Olvasó!

2021. 07. 08.
Az elmúlt pár hét megmutatta, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van gyermekeink védelmére. Miközben a kedves Olvasó talán a kanapén ülve forgatja otthona nyugalmában a Hetek legfrissebb lapszámát, mintegy bő ezer kilométerrel arrébb számára teljesen ismeretlen politikusok és bürokraták egész armadája szinte őrjöngve követeli, hogy a gyermekét genderpropagandisták taníthassák a magyar iskolákban.

Soha akkora hisztériát magyarországi törvény nem váltott még ki, mint az, ami a kiskorúakat védi a különböző irányú öncélú szexuális tréningektől. Nem háborodott így fel az európai politikai elit sem a magyar sajtószabadságon, sem a jogállamiság helyzetén, sem a bevándorlás-ellenességen. A leg­nagyobb gondot ma Európában a brüsszeliták szerint az jelenti, hogy Magyarországon mostantól nem tömhetik a gyermekek fejét az egyre abszurdabb mélységekbe jutó genderideológia legújabb szex­képzeteivel a szüleik tudta nélkül.

Fotó: EP / Michel Christen
Guy Verhofstadt(Fotó: EP / Michel Christen)

Ne legyünk naivak: a gyermekvédelmi törvény ádáz kritikusai nem a „liberális” szülők gyermekeit szeretnék érzékenyíteni. Őket már nem kell. Az LMBTQ-lobbisták a konzervatív családok gyermekeit szeretnék kiragadni a védett környezetükből és átnevelni őket a saját szájuk íze szerint.

Mintha nem volna elég ráhatás a filmekből, sorozatokból és az internetről rájuk zúduló identitás­romboló szenny.

Egyre nehezebb ebben a világban jó szülőnek lenni, és biztosítani gyermekeink számára a nyugodt, békés és stabil gyermekkort. Az izmusok és ideológiák kímélet­lenül berobbantak a gyerekszobákba is. Ilyen viharos és hisztérikus időszakban nagyon észnél kell lennie minden apának és minden anyának.

Isten óvja a gyermekeinket!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | i[email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!