hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Bátrabban kell kiállni a zsidó–keresztény értékek mellett" – Hidvéghi Balázs a Heteknek
Interjú a Fidesz európai parlamenti képviselőjével, Facebookról, Erdélyről és a genderpropagandáról
"Bátrabban kell kiállni a zsidó–keresztény értékek mellett" – Hidvéghi Balázs a Heteknek

Fotó: Ladjánszki Máté

2021. 02. 24.
Magyarország ideológiai támadás alatt áll a Fidesz képviselője szerint. Az óriás techcégek cenzúrájáról, az Európai Néppárt előtt álló jövőről és az uniós válságkezelésrõl beszélgettünk.

Kafkai világban érezzük magunkat, amikor egymondatos indoklással letiltja címlapunk hirdetését a Face­book. Egyénileg kevés lehetőségünk van a techóriások cenzúrájával szemben. Önöknek, politikusoknak vannak eszközeik arra, hogy ne legyünk ennyire kiszolgáltatva láthatatlan, ismeretlen döntőbíróknak?

– Igen, és élnünk is kell velük. Ma már azt látjuk, hogy ezek a technológiai óriáscégek a legalapvetőbb jogokat csorbítják, és önkényesen lépnek fel a nekik nem tetsző vagy valamelyik érdekcsoportot elvileg sértő vélemények és világnézet ellen. Sokszor látható, hogy a normalitás, a józan többség által vallott értékek megkérdőjelezése zajlik, amelyeket elnyomnak, megbélyegeznek.

A technológiai óriáscégek válnak elnyomóvá: hiába az államok, az Európai Unió, ezek a cégek mára olyan hatalom birtokosai lettek a technológiai fejlődés következményeképpen, amellyel szabadságjogokat tudnak korlátozni és sértik a demokrácia alapértékeit.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!