hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Zwack belépett az SZDSZ-be

1998. 09. 26.
Vállalkozói szalonokat kívánnak gazdasági szakemberek országszerte létrehozni. A reformkor szellemét idéző kezdeményezés első elnöke Zwack Péter lesz, akinek a szándéka szerint az országszerte megalakuló klubok azokat a tisztességes, erkölcsileg tiszta, vállalkozó szellem? üzletembereket fogják össze, akikre nagy szükség van az ország fejlődése szempontjából. Ez azért fontos, hogy a helyi "szalonképes" vállalkozók találkozzanak, eszmét cseréljenek, figyelemmel kísérjék a törvénykezés eseményeit, hozzá-szóljanak az őket érintő folyamatokhoz. Így a szalonok olyan társasági szerepet töltenek majd be, amelyek terei lehetnek egy megújuló gazdasági, szellemi közéletnek – tájékoztatta lapunkat Kerényi Péter, Zwack Péter gazdasági szakember és politikus sajtótitkára. Mint megtudtuk a Szabad Demokraták Szövetségéhez közelálló Magyar Vállalkozói Szalon alapítása összefügg Zwack Péter belépésével a liberális pártba. Zwack szerint a liberalizmus a szabad, félelem nélküli cselekvés lehetősége minden téren, az SZDSZ pedig egy olyan magyar liberális párt, amelynek külföldön is van szavahihetősége. A pártban napokban létrehozott Külföldi Befektetések Szakmai Munkacsoport vezetőjeként célja a most eltávozott töke visszahozása, a bizalom visszaszerzése. Üzletemberi tapasztalataival, kapcsolatrendszerével hozzá akar járulni, hogy az országról pozitív kép alakuljon ki.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!