hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ha meghalok, bérlet leszek

2000. 07. 01.

Édesem, erről már beszélni se érdemes. Hogy kerül oda, és ki ez a Schwajda egyáltalán? Ide figyelj, megmondom, mit kellene csinálni, a Ligetben ki kellene vágni 50-60 fát, és a Makoveczet meg kell kérni, csináljon oda egy szép katedrálist, szedje össze azokat az embereket, akiket erre érdemesnek tart, és építsék meg a színházat. De úgy látom, addig-addig játszadoznak ezzel a politikusok, addig húzzák az időt, az éveket, hogy én abba az épületbe már csak bérletként fogok bevonulni.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!