hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Parlamenti logika

2005. 11. 22.
Az ellenzék azt állítja, hogy a kormányoldal valótlant állít, amikor azt állítja, hogy az ellenzék valótlant állít, ezzel szemben a kormányoldal azt állítja, hogy az ellenzék állít valótlant, amikor azt állítja, hogy a kormányoldal valótlant állít. Ugyanakkor a kormányoldal nem állítja azt, hogy az ellenzék úgy általában valótlant állít, szerinte az ellenzék csak akkor állít valótlant, amikor azt állítja, hogy a kormányoldal valótlant állít, és az ellenzék sem állítja azt, hogy a kormányoldal úgy általában valótlant állít, szerinte a kormányoldal csak akkor állít valótlant, amikor azt állítja, hogy az ellenzék állít valótlant.

De mivel az ellenzék úgy általában azt állítja, hogy a kormányoldal valótlant állít, amikor azt állítja, hogy az ellenzék valótlant állít, így az ellenzék mégis csak azt állítja, hogy a kormányoldal úgy általában is valótlant állít. És mivel a kormányoldal is úgy általában azt állítja, hogy az ellenzék valótlant állít, amikor azt állítja, hogy a kormányoldal állít valótlant, így a kormányoldal mégiscsak azt állítja, hogy az ellenzék úgy általában is valótlant állít – állítja a kormányoldal az ellenzék szerint. Természetesen valótlanul.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!