hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nagybani tolvaj

2003. 07. 21.
Egy dél-franciaországi fiatalember a szó szoros értelmében saját, kitalált áraival látta el az általa megvásárolni kívánt árukat, akárhányszor egy szupermarketbe tévedt. A rendőrség szerint a huszonkét éves gyanúsított a saját házi komputerén eszkábálta össze a vonalkódos árcédulákat és úgy használta azokat, hogy az eredetivel egyszerűen kicserélte őket. Így az általa kiválasztott élelmiszereket eredeti áruk töredékéért sikerült megvásárolnia.– Kezét csókolom, árat kódolom!

Egy áruházi alkalmazott vette észre, amint éppen önműködő garázsajtómotorok dobozaira próbálta ráragasztani a saját árcéduláit. Az egyenként kétezer euróba kerülő motorok a fiú "átárazása" után mindössze százhatvan euróba kerültek volna. A rendőrségnek sikerült kiszednie a tettesből, hogy a megszerzett cikkeket az interneten értékesítette. (AFP)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!