hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Futballtangó Keletről
16 csapat, egy győztes: startol az Euro2012

2012. 06. 14.
Június 8-án elgurul a Tango 12: a 2012-es Európa-bajnokság hivatalos labdája a Lengyelország-Görögország csoportmérkőzéssel indul útjára, hogy három héttel később, július 1-jén, a kijevi döntőben eldőljön, ki emelheti magasba a Henri Delaunay-trófeát. Bár a torna magyar vonatkozása Kassai Viktorra és segítőire, a magyar gyepszőnyegre és a magyar freestyle-világbajnok, Kovács Péter bemutatójára korlátozódik, az izgalmak számunkra is garantáltak. Hetek-esélylatolgatás a csoportkörre.

 

A CSOPORT:

Lengyelország

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!