hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szuper bemutatkozás

2001. 09. 23.
Megkezdődött az Észak-amerikai Jégkorong Bajnokság előszezonja. Az eddigi, számunkra legnagyobb szenzáció Szuper Levente pályára lépése a Calgary Flames színeiben. 

A Ferencváros egykori kitűnősége a cseh világbajnok Roman Turek cseréjeként lépett jégre a második harmad 11. percében. A bemutatkozása jobban nem is sikerülhetett volna, hiszen a Minnesota támadói nem tudták bevenni Levente hálóját. Szenzációs teljesítmény. A 3–1-re megnyert találkozót követően megnőtt az esélye annak, hogy Szuper a bajnokság alatt is lehetőséget kap a további bizonyításra. A Flames csapatában olyan kitűnőségek között szerepelhet, mint Jarome Iginla, Marc Savard, Rob Niedermayer, Dean McAmmond vagy a már említett Roman Turek. A szakvezetés az edzőtábor kezdete óta elégedetten figyeli a magyar kapust, és bízunk benne, hogy a folytatás is legalább ilyen sikeres lesz. (V. J.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!