hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Rács mögé juttatnák Jacksont

2003. 11. 24.
Elfogatási parancsot adtak ki szerdán a kaliforniai hatóságok Michael Jackson popsztár ellen, miután egy nappal korábban házkutatást tartottak Santa Barbara-i birtokán. Michael Jackson amerikai popsztár parancsot kapott, hogy adja meg magát és szolgáltassa be az útlevelét – jelentette be szerdán a kaliforniai Santa Barbara-i rendőrség –, azonban hárommillió dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, bár egyes hírek szerint kész önként feladnia magát a hatóságoknak. A popsztárt kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatás miatt keresik a hatóságok.

Egy tizenkét éves kisfiú tett feljelentést szexuális visszaélés vádjával Jackson ellen. A rendőrség mind ez ideig "folyamatban lévő bűnügyi nyomozásra" hivatkozva nem hozott nyilvánosságra semmi konkrétumot, csak annyit lehet tudni, hogy előző nap a helyi rendőrség házkutatást tartott Jackson Neverland Ranch nev? farmján. A negyvenöt éves popsztár ekkor nem tartózkodott otthon, mivel már három hete Las Vegasban forgatja legújabb dala, a One more chance (Még egy esély) videoklipjét. A hatóságok részéről tudatos volt az időpont kiválasztása, mivel meglepetésszerűen akarták átvizsgálni a sztár otthonát, bizonyítékok után kutatva.

Stuart Backerman, Jackson szóvivője szerint tervezett akcióról van szó, mivel nem lehet véletlen egybeesés, hogy ugyanazon a napon adták ki az elfogató parancsot, mint amikor megjelent a popsztár legújabb albuma. Nem ez az első eset, hogy Jacksont pedofíliával vádolják meg. 1994-ben a mostanihoz szinte teljesen hasonló eset történt, akkor egy tizenhárom éves kisfiú tett feljelentést. Az ügyből akkor nem lett bírósági per, a felek több millió dolláros közös megegyezéssel zárták le az ügyet.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!