hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fektess a jövődbe!
Hatékony nyelvtanulás otthon
Fektess a jövődbe!

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 04. 21.
Sokakban felmerül a kérdés: mivel töltsük a hirtelen ránk szakadt szabadidőt? Cikkünk szerzője olyan tippeket gyűjtött össze nyelvtudásunk autodidakta fejlesztésére, melyek hatékonyak, olcsók és könnyen elérhetők – leginkább a befektetett időnkre lesz hozzá szükség.

Olyan napokat élünk, amikor többet tehetünk egy régi cél megvalósításáért, mint általában: nevezetesen megtanulhatunk egy új nyelvet, magasabb szintre léphetünk egy nyelv ismeretében, vagy mindezt gyermekeink számára is biztosíthatjuk. Ez nemcsak a jövőbeni boldogulást mozdítja elő, hanem segít célt és keretet adni az otthon töltött, még nem tudni, milyen hosszú idő­szaknak. Ráadásul nem engedi ellustulni az agytekervényeket, tágíthatja a látásmódunkat, és elröpíthet más kultúrák régi-új világába, melyekből a szépet és jót valamiféleképpen „hazaköltöztethetjük”. Egyszóval: érdemes belevágni!

Jelen cikkben a mikénthez szeretnénk egy-két tippet adni kicsiknek és nagyoknak, kezdő és haladó nyelvtanulóknak egyaránt.

Az olvasott, vagy hallott szöveg megértését otthon is gyakorolhatjuk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!