hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fektess a jövődbe!
Hatékony nyelvtanulás otthon
Fektess a jövődbe!

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 04. 21.
Sokakban felmerül a kérdés: mivel töltsük a hirtelen ránk szakadt szabadidőt? Cikkünk szerzője olyan tippeket gyűjtött össze nyelvtudásunk autodidakta fejlesztésére, melyek hatékonyak, olcsók és könnyen elérhetők – leginkább a befektetett időnkre lesz hozzá szükség.

Olyan napokat élünk, amikor többet tehetünk egy régi cél megvalósításáért, mint általában: nevezetesen megtanulhatunk egy új nyelvet, magasabb szintre léphetünk egy nyelv ismeretében, vagy mindezt gyermekeink számára is biztosíthatjuk. Ez nemcsak a jövőbeni boldogulást mozdítja elő, hanem segít célt és keretet adni az otthon töltött, még nem tudni, milyen hosszú idő­szaknak. Ráadásul nem engedi ellustulni az agytekervényeket, tágíthatja a látásmódunkat, és elröpíthet más kultúrák régi-új világába, melyekből a szépet és jót valamiféleképpen „hazaköltöztethetjük”. Egyszóval: érdemes belevágni!

Jelen cikkben a mikénthez szeretnénk egy-két tippet adni kicsiknek és nagyoknak, kezdő és haladó nyelvtanulóknak egyaránt.

Az olvasott, vagy hallott szöveg megértését otthon is gyakorolhatjuk.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!