Cristiano Ronaldo is koronavírusos
A Juventus sztárja pozitív COVID-tesztet produkált
Cristiano Ronaldo is koronavírusos

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 10. 13.
A Portugál Labdarúgó Szövetség is megerősítette, hogy a 35 éves labdarúgó elkapta a koronavírust. A fertőzés tényére kedden derült fény, a sztárjátékos karanténba vonult. 

Cristiano Ronaldo múlt héten két válogatott mérkőzésen is szerepelt, Portugália Spanyolországgal és Franciaországgal játszott döntetlent a Nemzetek Ligájában. A csatár ugyan pozitív tesztet produkált, de az információk szerint nem mutat tüneteket, ahogyan a csapat többi tagjának is negatív lett a koronavírus-tesztje. 

A fertőzés miatt már biztos, hogy a játékosnak ki kell hagynia a Svédország elleni szerdai összecsapást, valamint a Juventus következő bajnoki mérkőzését a Crotone ellen. Ami egy fokkal nagyobb érvágás, hogy a karantén a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzését is érintheti a Dinamo Kijev ellen. 

(CNN)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!