Vizespalackot nevezett el az IKEA Cristiano Ronaldóról
A portugál klasszis húzása tényleg világméreteket ölt
Vizespalackot nevezett el az IKEA Cristiano Ronaldóról

Forrás: Instagram / IKEACanada

2021. 06. 23.
Még múlt héten egy sajtótájékoztató kezdete előtt pakolta el maga elől a kólásüvegeket a portugálok klasszisa, Cristiano Ronaldo és mutatott fel egy vizesüveget " igyatok vizet" megjegyzés kíséretében. A svéd bútorgyár kreatívosztálya most lecsapott a mémre, és jelesre vizsgázott az ügy meglovagolásával.

Ahogy arról már számos cikkben beszámoltunk, Ronaldo "akciója" lavinát indított el az EB alatt, először Pogba majd Locatelli utánozta le a portugálok játékosát, majd végül az orosz szövetségi kapitány tette meg a felhívás szöges ellentettjét, amikor beleivott a fekete üdítőbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IKEA Canada (@ikeacanada)

Az IKEA kapva-kapott a felhajtáson és a bútoráruház kanadai Instagramján meg is osztottak egy fotót az eredetileg Korken néven futó csatos üvegükről, amelyhez ezúttal a Cristiano nevet írták.

„Újrahasználható üveg, csak vízhez”

– írták a termékükről.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!