Antonio Conte: „Együttérzek az orosz sportolókkal”
A londoni futballcsapat vezetője nem ért egyet a szankciókkal
Antonio Conte: „Együttérzek az orosz sportolókkal”

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 03. 12.
Antonio Conte, a londoni Tottenham futballcsapatának vezetőedzője úgy véli, igazságtalan az oroszok kitiltása a nemzetközi sportéletből.

Az olasz szakember a Press Association hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, véleménye szerint a politika nem érintheti a futballt és általában a sportot.

"Nagyon szomorú, hogy ez a súlyos helyzet hatással van a futballra és az egész sportvilágra, és együttérzek az orosz sportolókkal, akiket felfüggesztenek a versenyekről. Szerintem ez igazságtalan." 

- jelentette ki Conte.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság február 28-án azt javasolta a nemzetközi sportági szövetségeknek, hogy az Ukrajna ellen viselt háborúja miatt akadályozzák meg Oroszország és az inváziót támogató Fehéroroszország sportolóinak nemzetközi versenyeken való részvételét.

(Hetek/MTI)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!