hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Transzőrület: hatalmas biznisz az emberek megcsonkítása
Megcsonkított emberek, milliárdos profit
Transzőrület: hatalmas biznisz az emberek megcsonkítása

Jennifer Priztker nyugalmazott alezredes, a Hyatt-szállodalánc örököse. 63 évesen váltott nemet, ő lett a világ első transznemű milliárdosa.(Fotó: AP / Kevin Wolf)

2023. 06. 08.
Az emberiség fejlődésének új szakaszát szeretnék megnyitni azok az amerikai milliárdosok, akik a gyógyszeripar nagyágyúival és a transzhumanista mozgalom vezéralakjaival összefogva a „testen túli szintetikus nemi identitások” elfogadtatására törekednek.

A Hetek korábbi írásában (Milliárdosok a transzmozgalom élén, Hetek, 2020. október 14.) bemutattuk azt, hogyan lépett szintet a melegmozgalom a hetvenes években kidolgozott érzékenyítési stratégiában.

A transzideológia rekordsebességgel vált a hagyományos házasság és családmodell elleni harc első számú fegyverévé. Az új propaganda megváltoztatta a melegmozgalom bevett gyakorlatát is. Legfőbb finanszírozói között pedig életvitelükben is radikális döntéseket hozó milliárdosokat találunk, akik mögött a Big Pharma és a transzhumanizmus befolyásos kulcsszereplői állnak.

A folyamatokat Jennifer Bilek amerikai tényfeltáró újságíró vizsgálta, és a megállapításairól a Tablet magazinban, valamint a Big Picture sorozat adásában számolt be.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!