hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az államadósság háromszorosát nyelte le a vörös hidra - páros interjú Mező Gáborral és Borvendég Zsuzsannával
Megnyert újságírók és az ellopott ország
Az államadósság háromszorosát nyelte le a vörös hidra - páros interjú Mező Gáborral és Borvendég Zsuzsannával

A Magyar Nemzeti Bank székháza a hetvenes években. Szemet hunytak a külföldre síbolt dollárszázmilliárdok felett.(Forrás: Fortepan, Adományozó: UVATERV)

2021. 04. 08.
A katonai hírszerzés a számukra igazán fontos újságírókat és gazdasági szakértõket beszervezési nyilatkozat nélkül is „megnyerhette”, így ők zavartalanul átmenthették magukat 1990 után – állítják az állambiztonsági hálózatokat kutató szakemberek. Párhuzamos interjú Mező Gáborral és Borvendég Zsuzsannával.

Mindkettőjüknek a közelmúltban jelent meg új könyve, amelyek sok szempontból kiegészítik egymást. A kutatásaikat sokszor nehezíti, hogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni a szükséges forrásokhoz. Ha lenne egy olyan hét, amikor minden titkos levéltár megnyílik, mit keresnének meg leginkább?

Borvendég Zsuzsanna: – Elsősorban az MNVK-2 csoportfőnökség iratai közé néznék be.

Mező Gábor: – Én is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!