hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Most kell még keményebben dolgozni” - Gera Zoltán a magyar futballsikerekről
Az U21-es válogatott kapitánya a Heteknek adott interjút
„Most kell még keményebben dolgozni” - Gera Zoltán a magyar futballsikerekről

Gera Zoltán az U21-es válogatott meccsén(forrás: MLSZ.hu)

2020. 11. 26.
A sikert és a kudarcot is érdemes a helyén kezelni. Ha jönnek az eredmények, akkor az ember hajlamos mindent hibátlannak látni, kudarc esetén meg mindent teljesen rossznak. Ez azonban nem így működik  – mondja Gera Zoltán, aki az U21-es válogatott szövetségi edzőjeként a részben magyar rendezésű korosztályos EB-re készül.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

A beszélgetés előtt mondtad, hogy nem szeretnél a felnőtt válogatottról beszélni, mert nem a te érdemed az őszi sikersorozat. Egy kérdést mégis engedj meg, hiszen az utóbbi három meccset nálad közelebbről senki nem látta: mi a benyomásod a jelenlegi válogatottról? 

– Azt látom, hogy nagyon egységes a csapat, mindenkiben megvan a kölcsönös tisztelet, bár ezzel nem nagyon volt probléma korábban sem. A másik, ami igazából szembetűnő volt, hogy mindenki tudta a feladatát, nyilván a szövetségi kapitány nagyon érthetően és egyszerűen elmagyarázta a taktikát. És az is látszott, hogy mindenki kellő önbizalommal lépett pályára, különösen az Eb-kijutás utáni két mérkőzésen, a szerbek és a törökök ellen, amikor már lement a teher a játékosokról. Úgyhogy ez egy nagyon jól összerakott csapat, ami mindenképp Marco Rossi munkáját dicséri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!