hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Daróczi-rejtély
Nemzetbiztonsági kockázatot jelentett a volt kormányszóvivő?

2010. 05. 01.
Lapinformációk szerint a rendőrség is tudott róla, hogy a volt kormányszóvivőt hosszabb ideje zsarolták. A sajtó – kegyeleti okokból – Daróczi Dávid temetéséig nem feszegette az öngyilkosság okát, ám úgy tűnik, ahogy elmúlt ez az időszak, beindult az oknyomozás.

Az egykori kormányszóvivőt április 3-án reggel találták meg barátja, Batiz András lakásán: különös kegyetlenséggel fojtotta meg magát. Az öngyilkosság lehetséges indokaként felmerült a depresszió, a túl gyors szakmai siker, a szerelem és a féltékenység is.

A teljes értetlenség időszaka után a Daróczira rátaláló barát, Hlatky-Schlichter Hubert Daróczinak Liptai Claudiához fűződő „lángoló szerelméről" nyilatkozott, és határozottan tagadta a pletykát, miszerint barátja homoszexuális lett volna. (Hlatky-Schlichter Hubert homoszexuális mivoltát a Heti Válasz viszont tényként közölte.)

Törzsvendég a melegbárban

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!