hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 10. 16.
Téves volt Horn halálhíre Vizsgálatot rendelt el a Népszabadság főszerkesztője amiatt, hogy hétfő este a napilap internetes oldalán közzétettek egy később tévesnek bizonyult hírt Horn Gyula volt miniszterelnök haláláról. Lapértesülések szerint két főszerkesztő is beadta a lemondását, melynek elfogadásáról a szerkesztőség dönt. Horn Gyula állapota változatlan, további gyógykezelése indokolt – nyilatkozta Grósz Andor, az Állami Egészségügyi Központ főigazgató-helyettese az MTI megkeresésére kedden.Szakszervezetbe tartanak az orvosokKorábban 500-600 tagja volt a Magyar Orvosok Szakszervezetének, most 14 ezer. A Népszabadság szerint a tömeg a Gaskó István-féle Liga Szakszervezethez fog csatlakozni, és ezt leginkább az egészségügyi reformmal magyarázzák.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!