hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kozmetika hazai pályán

2013. 03. 14.
A természetes alapanyagú kozmetikumok fejlesztése és forgalmazása napjainkban sehol a világon nem egyszerű feladat, hazánkban mégis létezik egy cég, a Balzsam Labor, amely professzionális bőrápoló termékeivel ma már nemcsak itthon, de Romániában és Németországban is sikeres. A több mint két évtizede fennálló, kozmetikus körökben jól ismert és népszerű családi vállalkozás ma már saját, az uniós követelményeknek megfelelő üzemmel működik. A siker mögött a vállalkozást alapító Nádori Pálné szakértelme, lánya, Bubrikné Nádori Krisztina kreativitása és nem utolsósorban Bubrik Tibor kitartása áll.

A Balzsam Labort tudatos tervek alapján kezdték el építeni, vagy egy spontán döntés indította el?

Bubrik Tibor: – A vállalkozás 1991-ben indult. Munka mellett építettük fel, lépésről lépésre haladtunk előre. 1997-ben a vállalkozás nagyobb lendületet vett, így elkezdtünk más irányba is nyitni. Szakértelmünk és eszközhátterünk alapján tudatosan kezdtünk a professzionális kozmetikai termékek felé fordulni. Eleinte mi csak fejlesztettünk, a gyártást évekig kozmetikai üzemekkel végeztettük. 2011-ben jutottunk el arra a szintre, hogy saját üzemünket létrehoztuk, s most már minden termékünk itt készül.

A családban mindenki hasonló szakterületről jött, vagy volt, aki máshonnan csöppent bele a kozmetikumok világába?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!