hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nosztalgia az őszi divatban
A minikorszak vége

2004. 09. 20.
Itt van az ősz, itt van újra… a falevelek már zizegnek a szélben, az érett szilvák már a befőzésre hívogatnak, a hűvös reggelekkel és estékkel pedig a kardigánok is előkerülnek a polcokról. Én kimondottan szeretem az őszt, hangulatos és változatos, és mint mindig, most is számos meglepetéssel rukkolt elő, legalábbis a divat területén biztosan.

Az őszi divat előszele a legtöbb nagyvárosba már beköszöntött. A divatszakma elsőként New Yorkot választotta helyszínül, hogy szeptember elején az idei trendet felvonultassa; napokon belül pedig London a következő állomás – "London pedig közelebb van, mint gondolnánk." És ez a jelmondat nemcsak a British Airways légitársaságra, de az őszi divat beköszöntére is igaz.

Néhány itthoni üzletben itt-ott felbukkantak már az első új őszi darabok, de zömükben még az előző évek visszamaradt dolgait próbálják értékesíteni. Lehet, hogy ők már tudnak valamit? 

Ugyanis az idei trend annyiban fog újat hozni, hogy újszer? módon ötvözi az elmúlt évek-évtizedek trendjeit, mindezt pedig teszi egy ultranőies, anyagokban és színeiben rendkívül gazdag és változatos formában. És ez nagyon jó!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!