Zseniális a Lipcse reakciója a hírre, hogy Szoboszlai hozzájuk igazol
Az átigazolást holnap jelenthetik be
Zseniális a Lipcse reakciója a hírre, hogy Szoboszlai hozzájuk igazol

forrás: MLSZ.hu

2020. 12. 16.
Fabrizio Romano, az átigazolások tekintetében az egyik legmegbízhatóbb forrás jelentette be a Twitter-oldalán, hogy a téli átigazolási időszak egyik legizgalmasabb deal-je megköttetett, Szoboszlai Dominik a Lipcse csapatához igazolt. A döntést a csapatok csütörtökön jelentik be. Egyikük már reagált is a hírre. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A 28 éves olasz újságíró azt írta az oldalán, hogy a szerződést holnap véglegesítik a Salzburggal. Mint írja, a magyar játékos a menedzserével már Lipcsébe utazott az orvosi felmérések végett. 

 

A Twitter-posztjára a Lipcse csak a következőket kommentelte. 

 

Mindenki döntse el maga, hogy ez mit is jelent. Csütörtökön minden kiderül(het). Mint ismeretes, Lipcsében fociznak Gulácsi Péter és Willie Orban magyar válogatott labdarúgók is. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!