Videó: távcső formájú flaskában próbált alkoholt csempészni a stadionba egy szurkoló Katarban
Videó: távcső formájú flaskában próbált alkoholt csempészni a stadionba egy szurkoló Katarban

Youtube/ClickHeartTV2

2022. 11. 24.
A katari világbajnokságon egészen egyedi módon próbált alkoholt csempészni a stadionba az egyik szurkoló. A mexikói focidrukker trükkje azonban egyből feltűnt a biztonsági csapatnak.

Az erről készült felvételen az látható, hogy a férfi egy távcsőnek kinéző flaskába rejtette a szeszes italt. Az egyik őr meg is próbált belekukkantani a különös távcsőbe, amiről kiderült, nem is távcső, hanem flaska.

A felvétel itt tekinthető meg:

A videón egy baseballsapkás férfi is látható, aki a biztonsági őrrel próbál beszélni, miközben az a távcsövet veszi szemügyre, aki kiszúrta dolgot: lecsavarta a kupakot és beleszagolt az üvegbe, így arról le kellett mondania a szurkolóknak a beengedés során.

(Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!