Videó: Kis híján verekedés tört ki egy szenátusi meghallgatáson, Bernie Sanders lépett közbe
Videó: Kis híján verekedés tört ki egy szenátusi meghallgatáson, Bernie Sanders lépett közbe

Youtube/POLITICO

2023. 11. 15.
Markwayne Mullin republikánus szenátor egy szenátusi meghallgatás közepén verekedésre invitálta Sean O'Brien szakszervezeti vezetőt.

Megjelent a Hetek Képbehozó magazinja, címe: „Keresztünk – Nyugaton a helyzet változó”. A kiadványban európai gyülekezetvezetők, meghurcolt keresztények, ismert bibliatanítók világítanak rá arra, hogyan változott meg a hívők megítélése nyugaton. A bookazine 4990 Ft helyett 3490 Ft a hetek.hu/konyvek oldalon.

A heves szóváltás azután kezdődött, hogy Mullin egy Twitteren közzétett bejegyzés tartalmát foglalta össze az ülésen, amelyet O'Brien még júniusban tett közzé Mullinról. Ebben úgy fogalmazott, hogy

„Micsoda egy bohóc (és) csaló. Mindig is az volt, mindig is az lesz. Fejezd be (végre) a keményfiús színjátékot ezeken a szenátusi meghallgatásokon. Tudod, hogy hol találsz meg. Bárhol, bármikor, cowboy.”

Mullin a meghallgatáson ezután ajánlotta fel, hogy ő aztán megverekszik O'Briennel, és közölte, hogy ez épp egy megfelelő idő, és hely, ha nem csak járatni akarja a száját, két egyetértő felnőttként befejezhetik itt a kettejük ügyét, közben pedig a köztük lévő padlóra mutatott.

Mullin ezután felállt a helyéről, mire Bernie Sanders szenátor, a bizottság elnöke közbelépett, és felszólította, hogy üljön le. Így végül nem lett semmi a verekedésből.

(BBC / Hetek)

Képbehozó

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!