Vállalhatatlan kijelentés: Márki-Zay tudni véli, melyik pártban van a legtöbb "meleg"
A 444 felvételén vitatkozott egy járókelővel az ellenzéki polgármester
Vállalhatatlan kijelentés: Márki-Zay tudni véli, melyik pártban van a legtöbb "meleg"

Forrás: Youtube/444.hu

2020. 10. 13.
A borsodi időközi választást megelőzően többnyire az összellenzéki jobbikos jelölt, Bíró László antiszemita kijelentései volt téma a sajtóban, a voksolást követően azonban több további meghökkentő megjegyzést tettek az ellenzéki kampány vezető arcai. Márki-Zay Péter egy járókelővel vitatkozva például azt találta mondani, hogy "a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs".

A 444 borsodi választásról szóló videójának utolsó másodpercei egy parázs szócsatát örökítettek meg egy ismeretlen járókelő és Márky-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere között. Az utca embere arról beszélt, hogy Gyurcsány hozott egy olyan törvényt, hogy a "b*ziskodást oktatni kell az óvodásoknak és az iskolásoknak is". Márki-Zay erre ezzel a kérdéssel vágott vissza: "Maga könyvből hazudik?"

Majd a beszélgetés folytatásaként a hódmezővásárhelyi polgármester hozzátette egy félmondatban: 

"A Fidesznél több meleg egyik pártban sincs."

A járókelő amúgy nem hazudott, a Gyurcsány-kormány idejében tényleg volt olyan kormányzati határozat, ami a genderideológiával megegyező módon írta volna elő a gyermekek óvodai és iskolai nevelését. Ezt végül 2010 után az Orbán-kormány eltörölte. További részleteket erről itt olvashat.

Márki-Zay Péter az atv.hu által megírt esetre reagálva felháborodott kommentben erősítette meg állítását, mely szerint "tény", hogy ez így van, sőt hozzáteszi - a jelenlegi hírek szerint ugyanez igaz a pedofíliával kapcsolatban is.

Közben a Pesti Srácok írta meg, hogy a Jobbik ceglédi vezetője, Horváth Gábor a Facebookon tett több cigányokkal kapcsolatos vállalhatatlan kijelentést a borsodi választással kapcsolatban. 

(atv.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!