hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Felszínre tört a Magyarországon zajló többéves genderpropaganda
Hagyják békén a gyermekeinket!
Felszínre tört a Magyarországon zajló többéves genderpropaganda

A CitizenGO petíciójának borítója(Forrás: CitizenGO)

2020. 10. 07.
Hiába igyekszik a haladó sajtó és influencervilág az „ez csak egy mesekönyv” versus „homofób keresztények” párharcának beállítani a most megjelent kiadvány körüli vihart, valójában már évek óta zajlik Magyarországon is egy nyugati mintára szisztematikusan felépített program, mellyel csúcsra vinnék az LMBTQ ügyet. A terv kiemelt célpontjai ezúttal a legvédtelenebb társadalmi csoport, a gyermekek. 

Influencerek, publicisták és civil szervezetek után a magyar miniszterelnök is megszólalt a Meseország mindenkié című LMBTQ-karaktereket tartalmazó mesekönyvvel kapcsolatban. Orbán szerint az ország általánosságban türelmes e kérdésben, de ez már a vörös vonalon túl van. A helyzet az, hogy már régen túl vagyunk ezen a vörös vonalon, éppen ideje volt megálljt parancsolni ennek az ideológiának. Kérdés, nem túl késő-e. 

Mese mese átka

Orbán Viktor szeptember végén a Magyar Nemzetben megjelent nagycikkében többek között arról is írt, hogy az iskolák felé elvárás, hogy „erősítsék a gyermekek születéskor megkapott és a Teremtő által eldöntött nemi identitását, segítsék a lányokat, hogy derék és tiszteletre méltó asszonyok, a fiúkat pedig, hogy a családjuknak biztonságot és támaszt nyújtani képes férfiak lehessenek”. A miniszterelnök a következő mondatában még egyértelműbben fogalmaz: „az iskolák… tartsák távol a kiskorúaktól a genderideológiát és a szivárványos propagandát”. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!