Több amerikai boszorkány szerint az ő átkaiknak köszönhető Trump vírusos megbetegedése
Négy éve bombázzák rontásokkal, míg a keresztények imáikkal védik az elnököt
Több amerikai boszorkány szerint az ő átkaiknak köszönhető Trump vírusos megbetegedése

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 10. 14.
Már megválasztása óta ostromolják átkaikkal és okkult tevékenységeikkel Donald Trump amerikai elnököt a boszorkányok, az amerikai keresztények pedig minden ilyen akcióra az elnökért mondott imák sokaságával válaszolnak. Az asztrológiai hívei szerint különleges telihold volt, amikor Trump pozitív vírustesztje megérkezett, így saját rontó rítusaik eredményének tartják az elnök betegségét.

A fertőzés természetes okaként egy fehér házi eseményt jelöltek meg, azonban az amerikai boszorkányok rámutattak, hogy Trump pozitív Covid teszteredménye október 1-én érkezett meg, mely dátumnak az asztrológiában hívők igen nagy jelentőséget tulajdonítanak, hiszen aznap éppen telihold volt, ráadásul ez volt idén az őszi nap-éj egyenlőséghez legközelebb eső, "különleges energiákat felszabadító" telihold. 

Elnöksége alatt Trump eddig egész jól állta a sarat, annak ellenére, hogy a banyák saját bevallásuk szerint már az elnök 2016-os megválasztása óta bombázzák őt különféle bajt hozó rontásokkal. Négy év után bizonyos boszorkányok most úgy látják, hogy látványos eredményt hozott a munkásságuknak, csak abban nem tudnak megegyezni hogy vajon melyikük átka eredményezhette azt, hogy Trump tesztje pozitív lett.

Pam Grossman, a The Witch Wave (Boszorkány hullám) podcast vezetője szerint az eddigi teliholdkor elvégzett rituálék mind szabadítottak fel spirituális erőket, amik mostanra összeadódtak és így érték el ezt az eredményt.

Grossmann kiemelte, a mostani október különleges, mivel két telihold is tapasztalható és ez hatalmas erőt szabadít fel, de egyébként is kiemelkedő jelentőséggel bír a boszorkányság szempontjából a Halloween miatt. 

A boszorkányok mellett a szellemi harcban hívő keresztények is aktivizálódtak, és imát, böjtöt szerveztek az átkok, és rontások meghiúsítására az elnök ellen. Véleményük szerint a boszorkányok által felszabadított sötét erők valóságosak, de Isten ereje sokkal nagyobb, ennek is tulajdonítják, hogy az elnöknek eddig nem volt semmi baja, és a mostani koronavírus-fertőzéséből is hamar felgyógyult.

(Vice/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!